Medlemsbrev april 2016

imgres-1

En kär vinvän har lämnat oss

Som de flesta av er säkert vet så avled Lidingö Vinsällskaps kassör Claes Trotzig den 3 mars efter en längre tids sjukdom. Självklart går våra tankar till hans hustru Ann-Katrin med familj.
I Lidingö Vinsällskaps snart femtonåriga historia kom Claes in tidigt och blev kassör och den som höll ordning på mångt och mycket av det administrativa. Det var ordning och reda med kassan, inbjudningar till provningar, kontakterna med Foresta och allt annat som är så viktigt för Vinsällskapets stabilitet. Och han gjorde det på sitt lugna och älskvärda sätt ända till slutet!

Han är oerhört saknad av oss i styrelsen och alla övriga i Vinsällskapet.
Vid våra, ganska avspända, styrelsemöten där vi samtidigt hade små blinda vinprovningar lyckades Claes nästan alltid ”lura” oss andra när han stod för provningen! Hans favoritviner från Sydafrika blev både Bordeauxer, Rhoneviner eller Italienare av oss ”vinspecialister”.
Han lever kvar i våra minnen då han gick runt bland borden och skålade vid middagarna efter vinprovningarna!

Lars-Martin, Göran, Gunnel, Thomas

Medlemskap i Lidingö Vinsällskap
När vi nu tittar på antalet medlemmar som betalt medlemsavgiften för 2016 så finner vi att det är en hel del som ”glömt” att betala in den!
Vill du/ni vidare vara med i detta illustra Vinsällskap så en liten påminnelse att betala in 150 kr för enskild medlem och 200 kr för familjemedlemskap.
En förutsättning för att få vara med i fortsättningen på alla spännande vinprovningar framöver. Missa inte detta!

Årsmöte den 26 april kl. 17.30 på Foresta
Härmed inbjudes alla medlemmar till årsmötesförhandlingar och ett glas cava. Glöm inte att komma in med motioner i tid! En timme före vinprovningen med Håkan Larsson. Välkomna!