God Jul

julvin

God Jul & Gott Nytt År!

Kära Vinvänner,

Så är det snart åter dags att konstatera att hoppsan så snabbt detta år också tog slut! Men om man tänker på hur många spännande viner som provats under det gångna vinåret så blir det genast lite roligare. Någonstans mellan 50 och 100 bara via Lidingö Vinsällskap, kanske? Och så tar man med sig minnena av de bästa in i det kommande 2014. För då fortsätter vi att umgås med vin på ett lättsamt sätt. På agendan har vi traditionellt vinduellen Den Gyllene Korkskruven, vår allas Håkan Larsson och geologi-och vinprofessorn emeritus Jimmy Stigh och lite annat under våren.
Vår nya hemsida hoppas vi att ni tittar in på lite då och då. Där kan man anmäla sig och hitta vinerna som provats under året och tidigare. Lite vintipps finns också och möjlighet att kommentera det ena eller det andra. Vi gör också en liten uppdatering under mellandagarna.

På styrelsens vägnar vill vi tacka för det gångna årets alla så aktiva medlemmar och hoppas ni får en riktigt fin Jul med många kluckande klappar! Och sedan ett Gott Nytt År!

Lars-Martin Grewin

PS. Då vi inte, på många år, har höjt provningsavgiften måste vi tyvärr göra det nästa år! En smärre höjning pga Forestas omkostnader!